Madonna

8. května 2006 v 15:15 | Honza Žďárský
Životopis:Rodiče Sylvio Ciccone, přistěhovalec z jižní Itálie (inženýrem u Chrystlera) a Madonna Ciccone jí pojmenovali Madonna Luise Veronica Ciccone. Madonna měla 3 sestry, Melanii, Paulu a Jennifer a 4 bratry, Martina, Christophera, Anthonyho a Maria. Celá rodina se přestěhovala do Detroitu. Když bylo Madonně 6 let, zemřela její matka na rakovinu. Vyrůstala ve velmi muzikální rodině, kde každý sourozenec hrál na hudební nástroj. Madona se učila hrát na klavír, což se jí později velmi hodilo. Její otec se po nějaké době
celý životopis >>>Filmografie:2003 The Tulse Luper Suitcases 2002 Die Another Day - Verity 2002 Swept Away - Amber Leighton 2002 The Whole Warhol (TV) - sama sebe 2001 Madonna Live: Drowned World Tour 2001 (TV, hlavní producentka) - sama sebe 2001 There's Only One Madonna (TV) - sama sebe 2001 Star - hvězda 2001 What It Feels Like for a Girl (video) - sama sebe 2001 The 43rd Annual Grammy Awards (TV) -
celá filmografie >>>Diskografie:
2005Confessions On A DancefloorKoupit CD on-line
2003American Life
2002Die Another Day
2001GHV2
2000Music
1999Ray Of Light
1997Evita
1995Something To Remember
1994Bedtime Stories
1992Erotica
1990The Immaculate Collection
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama